Hallo Monique,

Op deze pagina heb ik een aantal mogelijke experimenten voor jouw bedrijf Dekbedovertrekken&Zo uitgewerkt.

Ik ben ervan overtuigd dat deze experimenten bijdragen aan een hoger conversiepercentage voor jouw webshop. Dit levert je meer omzet uit je huidige bezoekers op en door het gebruik van Squeezely, een Customer Data Platform, haal je ook meer omzet uit je huidige klantendatabase.

Als ik de omvang van je webshop een beetje kan inschatten, heb jij de investering die dit vergt binnen no-time terugverdiend.

Martijn Scholten

Productpagina - www.dekbedovertrekkenenzo.nl

Homepage - Productpagina - www.dekbedovertrekkenenzo.nl

Wijziging

Doordat er in het profiel van bezoekers wordt opgeslagen wat zij eerder hebben gekocht, kunnen er stappen overgeslagen worden. Hierdoor kan in plaats van de maat hier gevraagd worden naar het materiaal. Bezoeker krijgt hierdoor een sterke verbinding met de webshop: 'ze kennen me'.

Testgebied

Gebruikerservaring optimaliseren

1
Wijziging

Afhankelijk van de dag en het tijdstip kan hier de tekst gewijzigd worden, in plaats van deze generieke tekst waardoor mensen eerst gaan zoeken wat de exacte levertijd is. Is het na 13.00 uur? Dan kan er staan: overmorgen in huis - bijvoorbeeld.

Testgebied

Relevantie verhogen

2
2

Homepage en Checkout - www.dekbedovertrekkenenzo.nlP

Productpagina - Productpagina - www.dekbedovertrekkenenzo.nl

Wijziging

Door de foto van de dekbedovertrekken kleiner te maken, ontstaan er meer ruimte om ook andere dingen te laten zien. Hiermee kan gevarieerd worden om te kijken wat het beste werkt, bijvoorbeeld andere producten.

Testgebied

Gebruikerservaring optimaliseren

3a
Wijziging

Testgebied

3b
Wijziging

Met een niet-verstorende pop-up die automatisch ook weer verdwijnt - in dit geval een overtuigende review op het belangrijke moment dat iemand zijn winkelwagen bekijkt - kunnen verschillende beïnvloedingsprincipes van Cialdini worden toegepast en kan belangrijke informatie aan de bezoeker worden getoond. De inhoud en trigger kunnen op basis van gedrag worden gepersonaliseerd.

Testgebied

Overtuiging

4
4
Unieke benadering

Bij veel bedrijven heerst de overtuiging dat je maar 1 experiment op je website tegelijk kunt draaien.

Wij werken met de juiste tools om op een veilige en valide manier vele experimenten tegelijk te laten lopen, zodat het tempo van optimalisatie vele malen hoger ligt.

Absolute specialisten

Dankzij onze focus en specialisatie op het gebied van conversie optimalisatie en personalisatie en het gebruik van Customer Data Platforms regelen wij het complete proces, van brainstorm tot (code) ontwikkeling.

Natuurlijk zijn ideeën meer dan welkom en wordt ieder experiment wel voorgelegd voor deze live gaat.

Risico's

Experimenteren met mijn website?! Ben je gek? Straks verlies ik omzet.. Geen onlogische reactie, heel menselijk zelfs! Maar..

Je verliest omzet door NIET te experimenteren , maar je webshop te baseren op aannames en best practices.

Niemand weet 100% zeker welk webdesign de beste resultaten oplevert.

Door kleine maar significante wijzigingen te testen met experimenten, kunnen we je webshop steeds iets beter maken zodat jouw online omzet automatisch stijgt.

  • ✓ Absolute conversiegroei specialisten
  • ✓ Persoonlijke en snelle communicatie
  • ✓ Transparant over resultaten én over kosten
  • ✓ Heldere uitleg van werkzaamheden en resultaten, geen codetaal

/HOUS OF ƐTSPERRIMƐNT/

bedrijfsnaam · het · House of Adsperiment

1) een plek die je helpt significante online conversiegroei te bereiken door de inzet van slimme personalisatie, conversie optimalisatie en online advertenties.

voorbeeldzin: In samenwerking met House of Adsperiment is onze online omzet verdubbeld.